Josephine Bladh

 

josephine


1. Vem är du och vad är du i engagerad i?
Jag heter Josephine Bladh och är idag transformativ konsult i mitt eget bolag. Jag vill transformera organisationer, företag och chefer att axla ett större samhällsansvar, ha bättre chefer och leva som de lär. Har innan dess varit chef och ledare inom det unga civilsamhället i 15 år.

2. Vad fick dig att engagera dig för en mer jämlik värld?
Ilskan över och upplevelsen av att världen är orättvis. Jag är övertygad om att en jämlik värld och mänskliga relationer leder till en lyckligare och mer framgångsrik värld för alla, iallafall för flera.

3. Har du haft en förebild och varför?
Mina förebilder har alltid varit de modiga förändringsaktörerna. De som har normer emot sig och/eller som inte räds för det obekväma. Såsom min bror Victor och Ang San Suu Kyi, politiker från Burma.

4. Vad är ditt bästa tips till personer som vill engagera sig?
Har så många! Men som "ny" så ta mod till sig och kliva över såväl den fysiska och psykiska tröskeln in i sitt första föreningsmöte.

5. Varför tror du Agenda: Jämlikhet behövs?
Det kan vara svårt att hitta i jämlikhetsdjungeln när en vill engagera sig för en jämlikare värld. Det finns en bredd av organisationer, sociala entreprenörer och hjältar som dagligen gör. Då behöver en hjälp att hitta sin plats att engagera sig. Därför är Agenda: Jämlikhet viktigt och banbrytande!

 

 

 

 

comments powered by Disqus

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug

We'll be back!

Hej! Vi bygger just nu om Agenda: Jämlikhet Stockholm. Under tiden kan du besöka Agenda: Jämlikhet Göteborg för att läsa bloggar, se vad som händer i Göteborg, eller så kan du följa oss på något av våra konton på sociala medier. Har du någon minut över tar vi gärna emot dina förslag på hur vi ska utveckla sidan. Stort tack!

Svara på enkäten Gå till sidan